Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gelu Vișan

Gelu Vișan: "Vă dați seama ce tragedie pe bieții adulatori, să nu mai aibă cui să închine ode?"

Omul politic Gelu Vișan face o analiză caustică, joi, pe tema situației șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Mihai Diac 0 comentarii

15.02.2018 - 18:48

Omul politic Gelu Vișan face o serie de considerații, în termeni extrem de duri, asupra persoanelor publice care îi aduc laude deșânțate șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, în ciuda faptului că asupra activității DNA planează tot mai multe suspiciuni.

"După asasinarea lui Ceaușescu, marea tragedie a fost că cei care îi spălau dosul cu limba, au pierdut obiectul muncii. După plecarea lui Traian Băsescu, cohorta de spălători cu limba au rămas singuri, părăsiți, părul implantat pe limbă a început să crească. Nenorocire, să nu ai pe cine să perii, să dai o limbă serioasă de dimineața până seara, să muncești la cuvinte alese și să nu ai cui să ridici ode, este mai mult decât o crimă...
În treizeci de ani de politică am văzut acest festival încontinuu. L-am văzut pe Oreste, pe Mircea Marian, pe Laurențiu Ciocăzanu, pe Rareș Bogdan și pe mulți, mulți alții stând la coadă să-i aducă un omagiu, de cele mai multe ori contra-cost, Elenei Udrea. Iar politicienii se băteau să caute ceIe mai alese cuvinte de laudă și de preaînâlțare. Am fost în sală la episodul penibil în care Raluca Turcan îi ridica ode Elenei Udrea, " Acest Kill Bill" al politicii românești!" l-am văzut și pe Ludovic Orbán țipând emoționat " cine-i generalul?!?" I-am văzut pe Jurnaliști dar și pe Politicieni căutând cele mai înalte superlative pentru Traian Băsescu, " marele" " supremul" și dă și dă limbi.
Există o vorbă românească care descrie impecabil această situație:
" Cururile se schimbă, limbile rămân aceleași!"
Vă dați seama ce tragedie pe bieții adulatori, să nu mai aibă cui să închine ode?!?
Și a apărut!!!
"lider al României curate", " un miracol", " Prestația Magistrală a magistratului", " Să # Reziști Curat" " liderul protector", " impact mobilizator"( nu s-a putut abține, trebuia o expresie scoasă direct din curul Elenei Ceaușescu) .Iohannis " îi făcea ei pârtie"
" Ieri, de ziua iubirii România s-a mai luminat" ( soarele-apare!) dar cea mai tare am lăsat-o la final: " Era nevoie ca Iohannis să dispară ca Laura Codruța Koveși să explodeze"!!!!!!"

Asta cu "explodatul" îi face pe Elena și Nicolae Ceaușescu să se răsucesscă în mormânt. Ei au fost doar împușcați, nu au " explodat"

Ciocăzanu ăsta a depășit cu mult orice poet de curte", notează, pe blog, Gelu Vișan.

Comentarii

loading...