Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gelu Vișan

Gelu Vișan: Războiul Coldea - Hellvig se poartă în interiorul PSD

Omul politic Gelu Vișan consideră că războiul din interiorul PSD este o prelungire a conflictului dintre grupările rivale din interiorul SRI, una fiind condusă de Coldea, iar cealaltă de Hellvig.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2018 - 15:52

Omul politic Gelu Vișan subliniază, într-o postare pe Facebook, faptul că multe partide politice din România "au fost conduse de Securiști parte a Sistemului".

"PSD nu este nici mai mult nici mai puțin Securist decât PNL-ul, de exemplu, este, pur și simplu un partid condus de Securiști. În PSD, Dragnea, băiatul bun pe care-l folosea Sistemul, a defectat. Din cine știe ce motive, cel mai probabil legate de bani și schimburi de putere între Securiști, Dragnea a intrat în Dizgrație. In partidele din România este ca in Grecia Antică. Atunci când se ceartă Zeii între ei, adică Securiștii, executanții, adică Securiștii din partide, se ceartă și ei unii cu alții. In PSD, Dragnea era apropiat de Coldea și de oamenii lui, Tudose este omul Noii Securități reprezentate de Helvigh. Cum șefii lui Hellvig nu vor sâ împartă puterea cu nimeni, Dragnea a intrat în dizgrație", susține Gelu Vișan, în postarea de luni de pe contul său de Facebook.

 

Comentarii

loading...