Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gelu Vișan (Foto: www.cvlpress.ro)

Gelu Vișan: Organizațiile maghiare pregătesc violențe pentru 20 Ianuarie

Omul politic Gelu Vișan susține că organizațiile etnicilor maghiari din România pregătesc acțiuni separatiste pentru data de 20 ianuarie 2018.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.01.2018 - 08:44

Gelu Vișan anunță, într-o postare pe Facebook, intenția unor grupări politice maghiare de a organiza "violențe" în data de 20 ianuarie 2018.

Grupările indicate de Gelu Vișan sunt UDMR, PCM și PPMT.

"Grupuri paramilitare se organizează pentru a ataca Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională și alte instituții, conform unui plan foarte bine stabilit. Sint aduși gratuit din toată țara, cazare gratuită, masă gratuită, se distribuie milioane de flayere", susține Gelu Vișan.

 

Comentarii

loading...