Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gabriela Firea: "Nu creăm o impresie foarte bună când ne certăm între noi"

Gabriela Firea a ajuns la Congresul PSD de la Sala Palatului, iar primul mesaj transmis a fost unul de unitate, un apel la calm. De asemenea, Firea s-a referit şi la viitorul preşedinte al PSD, deşi azi nu se pune în joc funcţia ocupată de Liviu Dragnea.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 10.03.2018 - 10:52

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a ajuns la Congresul PSD de la Sala Palatului, iar primul mesaj transmis a fost unul de unitate, un apel la calm. De asemenea, Firea s-a referit şi la viitorul preşedinte al PSD, deşi azi nu se pune în joc funcţia ocupată de Liviu Dragnea.

"Eu le urez succes tuturor colegilor mei. Cred că fiecare dintre preşedinţii de organizaţii poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al partidului, dar trebuie să fim buni colegi, trebuie să respectăm statutul şi alegerile care au fost democratice şi să nu ne imaginăm că putem să stricăm această ordine în favoarea noastră şi în defavoarea echipei politice. Românii aştepată de la noi să fim harnici şi competenţi la locul de muncă şi mai puţin apreciază disputele politice.

Cu siguranţă că nu creăm o impresie foarte bună când ne certăm între noi. Sunt convinsă că toţi colegii au de fapt gânduri bune. Probabil că nu de fiecare dată maniera de a exprima aceste gânduri a fost potrivită. Eu fac un apel la înţelepciune, la calm, la colegialitate. Să nu uităm că vine ziua de luni. Dacă rupem punţile dintre noi, ce vom mai face de luni înainte, pentru că avem proiecte comune? Dacă lăsăm ca astăzi să se spună lucruri foarte urâte, nu va suferi doar un om, ci vom suferi noi toţi şi vom deconta împreună. Sper să nu se întâmple", a declarat Gabriela Firea.

Comentarii