FOTO: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Gabriela Firea ia alianța de dreapta la mișto: Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, atacă alianța electorală PNL, USR și PLUS și se declară dezgustată de manipularea pe care o fac partidele de dreapta.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2020 - 11:28

Gabriela Firea a postat pe Facebook o reacție la anunțul PNL – USR – PLUS de formare a unei alianțe electorale pentru Primăria Capitalei și primăriile de sectoare.

„Aveam de toate dar nu aveam “dreapta” unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocți, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie? Să dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacției pentru frații Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firme capușă care au subjugat bugetul Capitalei. Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă și prin primării și consilii județene!”, este de părere primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea cere Guvernului ca în locul unor calcule politice legate de alegerile locale să găsească bani pentru dublarea alocațiilor, pentru creșterea punctului de pensii, pentru găsirea unor investitori strategici. În plan local, ea solicită Executivului să termine Centura Capitalei, să deschidă Metrolul din Drumul Taberei și să modernizeze CET-urile.

„S-a unit “dreapta”!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans! Asta era problema nationala! Asta era problema Capitalei!”, a mai spus Gabriela Firea.

Comentarii