5.7 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăPoliticăGabriela Firea are Covid. Toată familia s-a îmbolnăvit de Omicron

Gabriela Firea are Covid. Toată familia s-a îmbolnăvit de Omicron

Gabriela Firea are Covid. La fel și întreaga sa familie: soțul și copiii. Anunțul a fost postat duminică seara, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea, sotul ei, Florentin Pandele, și cei doi copii ai cuplului au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2, tulpina Omicron.

Ministrul familiei a făcut anunțul pe pagina sa de socializare, iar mesajul a fost însoțit de o fotografie cu întreaga familie. Firea spune că, de data aceasta, este vorba despre tupina Omicron – în ideea în care acum trei luni a fost infectată cu Delta. Și ar și câteva simptome în plus. Dar, a inut să precizeze că este vorba despre o formă ușoară a bolii, iar în câteva zile veor ieși cu toții din izolare.

Gabriela Firea, alături de soțul și cei doi copii, într-o fotografie făcută în perioada de izolare

Gabriela Firea are Covid: „Suntem binișor. Ceva simptome în plus la Omicron”

Gabriela Firea are Covid, din nou, pentru a doua oară în decurs de doar câteva luni. Asta, în condiiile în care este imunizată inclusiv cu doza booster. Atât ea, cât și intreaga sa familie.

„Foto cu zâmbet timid”, așa își începe gabriela Firea anunțul care a adunat este de comentarii, reacții și distribuiri. „ Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni. Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun creste si imunitatea”, a mai declarat ea.

În octombrie 2021 Gabriela Firea s-a îmbolnăvit pentru prima oară cu Covid, iar atuni a fost vorba despre tulpina Delta. Anunțul l-a făcut tot pe facebook, iar evenimentul a coincis atunci cu votarea în Parlament a Guvernului Cioloș.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un incendiu s-a produs pe platforma Kronospan din Sebeş

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi pe platforma Kronospan din Sebeș, producător de plăci pe bază de lemn, ca urmare...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 286: aproximativ 70 de rachete de croazieră au fost folosite de armata Moscovei în ultimele atacuri

Armata rusă a folosit ieri aproape 70 de rachete de croazieră în noul val de atacuri asupra unor ţinte din Ucraina, potrivit apărării aeriene...

România în Schengen: Cătălin Predoiu a discutat cu ambasadoarea Regatului Suediei, Therese Hyden

Poziţia Guvernului de la Stockholm de susţinere a intrării României în spaţiul Schengen, Legile Justiţiei şi activitatea procurorilor din România care anchetează infracţiuni din...
Ultima oră
Pe aceeași temă