Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fraudă la alegerile din USR

Jurnaliştii SecundaTv prezintă o analiză ce demonstrează cum a fost fraudate alegerile în USR

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 10.12.2018 - 10:41

Toată lumea știe cât de canceroase sunt partidele vechi, în frunte cu PSD și continuând cu ALDE, PMP, PNL și UDMR.

Toată lumea știe că, dacă vrei să ai o carieră politică, trebuie să fii lacom, ticălos și să ciugulești din mâna șefului ierarhic.

Excepțiile în partidele clasice le numeri pe degete și, de regulă, nu ocupă funcții importante, foarte rar mai sus de consilieri locali sau județeni, scrie Secunda TV.

Și toată lumea știe că USR – un partid cu o mână de membri și filiale – a ajuns în Parlament grație fostului lider, Nicușor Dan.

Iar după “exilarea” lui Dan, toată lumea a văzut că USR a devenit un partid de imagine și facebook: are doar 6.150 de membri.

Președintele Dan Barna ne-a anunțat că la USR se va decide lista pentru europarlamentare prin vot liber exprimat de toți membrii USR – 6.150 –, iar lista va fi numeroasă – s-au înscris zeci de candidați –, un real succes.

Dan Barna ne-a mai explicat și ALGORITMUL aprobat, în baza căruia se va definitiva clasamentul celor 77 de candidați:

“Fiecare membru a ales 7 candidați și le-a acordat puncte în ordinea preferințelor: candidatul cel mai bine plasat a primit 9 puncte, cel de pe locul doi a primit 7 puncte și următorii candidați au primit 5, 4, 3, 2, respectiv 1 punct. Pentru fiecare candidat s-a făcut suma tuturor punctajelor primite pe buletinele de vot iar numărul pe listă al candidatului este în funcție de numărul final de puncte obținute”.

Și tot Barna: “Pentru primii 15 candidați de pe listă este în funcție de numărul de voturi obținut de fiecare candidat iar RESTUL listei, de la 16 până la 43 sunt repartizați în funcție de cote teritoriale…”

Așadar, ALGORITMUL 9-7-5-4,3,2,1 a stat la baza fraudării rezultatului final! Dar, așa cum vom demonstra, ALGORITMUL DEMOCRATIC este de fapt o ecuație matematică cu “4 CUNOSCUTE”, în care punctele se distribuie prin RECIPROCITATE.

Vezi aici articolul complet!

 

Comentarii

loading...