Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Marius Dobre (Foto: PSD)

Fostul purtător de cuvânt al PSD a migrat la partidul Pro România

Fostul purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Marius Dobre, a anunţat că a trecut la partidul Pro România, condus de Victor Ponta.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.04.2019 - 12:53

Fostul purtătorul de cuvânt al PSD Adrian Marius Dobre a anunţat, într-un mesaj postat pe Facebook sâmbătă seară, că a intrat în partidul Pro România, condus de fostul premier Victor Ponta.

"PSD a intrat din păcate pe un drum fără întoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei şi al populismului. Cu un discurs al urii, menit să divizeze şi să antagonizeze clasele sociale. Dar social democraţia nu este despre ură. Social democraţia înseamnă incluziune, toleranţă şi bunăstare, şansă la viaţă şi la dezvoltare personală. Am cumpănit îndelung şi am luat o decizie importantă pentru mine. Din aceste considerente, prieteni, de astăzi sunt Pro Romania!", a explicat, pe Facebook, sâmbătă seară, Adrian Marius Dobre.

El a postat, drept dovadă, și o fotografie în care apare împreună cu Victor Ponta și Corina Crețu.

Comentarii