Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regele Mihai și nepotul său Nicolae

Fostul principe Nicolae relatează despre ultima lui convorbire cu Regele Mihai

Regele Mihai a avut ultima lui convorbire cu nepotul său, Nicolae, după ce principele a fost exclus de la linia de succesiune.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.03.2018 - 12:06

Această informație este prezentată într-un interviu acordat revistei Point de Vue de fostul principe Nicolae, preluat de revista Viva!

În acest interviu, Nicolae spune a vorbit ultima oară cu bunicul său, Regele Mihai, în anul 2015, la scurt timp după ce Casa Regală l-a înlăturat pe Nicolae de la linia de succesiune.

Fostul principe Nicolae susține că, la acel moment, în septembrie 2015, bunicul său nu "părea" conștient de decizia pe care o luase Casa Regală cu o lună mai înainte.

”A fost în septembrie 2015, exact după decizia de a mă înlătura de la linia de succesiune. Pentru o persoană de 94 de ani, el era într-o stare stabilă. Nu părea conștient de ceea ce s-a întâmplat cu o lună înainte, în august. M-a întrebat despre situația din România, depre proiectele la care lucrez și am vorbit despre pasiunile noastre comune: mașinile și avioanele”, a povestit fostul principe.

Comentarii