Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fostul premier Grindeanu, exclus de Dragnea din PSD, a fost invitat să revină în partid

Președintele interimar al filialei PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, l-a invitat pe fostul premier Grindeanu să revină în PSD.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2019 - 18:02

Invitația de a reveni în PSD i-a fost adresată lui Sorin Grindeanu la data de 26 decembrie 2019, cu prilejul participării lui Grindeanu la o ședință a filialei PSD Timiș, pe care o condusese înainte să fie numit prim-ministru.

Sorin Grindeanu a fost prezent la ședința filialei PSD Timiș în calitate de invitat. Fostul premier deține, în prezent, funcția de președinte al ANCOM, iar pe timpul deținerii acestei funcții el nu poate fi membru al niciunui partid politic. Dacă va reveni în PSD, Grindeanu ar urma să demisioneze din fruntea ANCOM.

„M-a onorat invitația lansată de foștii mei colegi, iar prezența mea astăzi aici trebuie privită ca un gest de mulțumire pentru o echipă pe care am condus-o și care m-a susținut într-un moment important pentru mine dar și pentru partid. Practic, PSD Timiș a fost prima organizație din țară și aproape singura care a sesizat că partidul se îndepărtează de misiunea sa, a fost prima filială care a cerut răspicat respectarea democrației interne de partid", a declarat Sorin Grindeanu la ședința filialei PSD Timiș.

Sorin Grindeanu a fost premier timp de șase luni și a fost demis din această funcție în anul 2017, cu acordul liderului de atunci al PSD, Liviu Dragnea.

Comentarii