22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăPoliticăFostul premier Grindeanu, exclus de Dragnea din PSD, a fost invitat să...

Fostul premier Grindeanu, exclus de Dragnea din PSD, a fost invitat să revină în partid

Invitația de a reveni în PSD i-a fost adresată lui Sorin Grindeanu la data de 26 decembrie 2019, cu prilejul participării lui Grindeanu la o ședință a filialei PSD Timiș, pe care o condusese înainte să fie numit prim-ministru.

Sorin Grindeanu a fost prezent la ședința filialei PSD Timiș în calitate de invitat. Fostul premier deține, în prezent, funcția de președinte al ANCOM, iar pe timpul deținerii acestei funcții el nu poate fi membru al niciunui partid politic. Dacă va reveni în PSD, Grindeanu ar urma să demisioneze din fruntea ANCOM.

„M-a onorat invitația lansată de foștii mei colegi, iar prezența mea astăzi aici trebuie privită ca un gest de mulțumire pentru o echipă pe care am condus-o și care m-a susținut într-un moment important pentru mine dar și pentru partid. Practic, PSD Timiș a fost prima organizație din țară și aproape singura care a sesizat că partidul se îndepărtează de misiunea sa, a fost prima filială care a cerut răspicat respectarea democrației interne de partid”, a declarat Sorin Grindeanu la ședința filialei PSD Timiș.

Sorin Grindeanu a fost premier timp de șase luni și a fost demis din această funcție în anul 2017, cu acordul liderului de atunci al PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă