Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir (România 3.0) îl atacă pe Dan Barna, președintele USR: „Măi soroșistule”

Într-o postare pe Facebook, Daniel Dragomir, inițiatorul mișcării „România 3.0”, îl atacă pe Dan Barna pentru replica acidă a acestuia la scrisoarea lui Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, în care sunt criticate abuzurile DNA.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.08.2018 - 12:00

„Măi soroșistule”, își începe mesajul Daniel Dragomir, comentând reacția lui Dan Barna, președintele USR la scrisoarea lui Rudolph Giuliani adresată președintelui României, în care avocatul lui Trump critică abuzurile DNA și interferența serviciilor în actul de justiție.

„Domnul Dan Barna atacă la baionetă mesajul lui Giuliani. Zice că așteaptă „scrisoarea de la frizerul lui Trump”. Meseria de frizer domnule Barna e o meserie nobilă. Dumneavoastră nici frizer nu puteți să ajungeți. Nu aveți nicio meserie, de aia ați ajuns la USR-ul făcut de Coldea cu echipă operativă de colonei de la Direcția Apărarea Constituției. Vreți să ajungeți la Soroș, să-l mulțumiți pe Soroș?,” scrie Dragomir pe Facebook.

La finalul mesajului, Dragomir a declarat că „îl prefer pe frizerul lui Trump față de gunoierii lui Soroș, în orice zi și la orice oră.”

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat luni că scrisoarea trimisă de avocatul lui Trump, Rudolph Giuliani, nu are nicio „consistenţă din punct de vedere politic”, afirmând, ironic, că şeful statului va primi probabil mesaje şi din partea frizerului şi bucătarului preşedintelui.
 

Comentarii