Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Pop

Fostul ministru Liviu Pop va conduce Comisia de învățământ din Senat, în locul Ecaterinei Andronescu

În noua sesiune parlamentară s-au făcut schimbări în cadrul comisiilor senatoriale permanente şi de specialitate, astfel că fostul ministru al Educaţiei, senatorul Liviu Pop, a înlocuit-o pe Ecaterina Andronescu la conducerea Comisiei de învăţământ, informează Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.02.2018 - 16:15

Totodată, senatorul PSD, Viorel Arcaş, îl înlocuieşte pe Eugen Teodorovici la Comisia de buget-finanţe, după ce acesta din urmă a devenit ministrul Finanţelor.

Preşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor este senatorul PNL, Costel Şoptică. Înainte, această funcţie a deţinut-o senatorul liberal Iancu Caracotă.

Conducerea Comisiei de Apărare a fost preluată de senatorul PNL, Marcel Vela. Cel care a deţinut această funcţie a fost senatorul liberal Iulian Dumitrecu.

Comentarii