Florin Roman (PNL) : "Carmen Dan, sluga umilă a tătucului de la Teleorman"

Luare de poziţie fără precedent a deputatului PNL Florin Roman,faţă de ministrul de Interne Carmen Dan. Deputatul de Alba e revoltat de un eveniment care a avut loc chiar în reşedinţa judeţului pe care îl reprezintă.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

28.05.2018 - 16:49

"Fără precedent în istoria acestei arme respectate. Regimentul de Gardă și Cavaleria Jandarmeriei Române, ceea ce are mai bun aceasta armă respectată, a fost adusă la Alba Iulia pentru a da onorul în fata liderilor PSD. Mai exact, în fata președintelui Comisiei de Apărare, senatorul PSD de Arad, dl Căprar, care a mulțumit liderului județean al PSD Alba, deputatul Ioan Dârzu. Legea spune că onorul gărzii de onoare trebuie dat în acest caz prefectului ca reprezentant al Guvernului în teritoriu. Mai mult decât atât, a simțit nevoia să dea un mesaj cu iz politic și deputatul PSD de Alba, în timp ce bieții militari de abia mai stăteau în picioare din cauza căldurii.

Toată această implicare a Regimentului de Gardă al Jandarmeriei a fost decisă la solicitarea prefectului PSD de Alba, de ministrul de Interne, Carmen Dan. Niciodată, în ultimii 28 de ani, nimeni nu a îndrăznit să amestece unitatea de onoare a Jandarmeriei în acțiuni politice, unde PSD a confiscat public o sărbătoare de altfel frumoasă. Cât de mult tupeu să ai să vorbești de Centenar și patriotism, când tu PSD votezi împotriva arborării tricolorului pe străzile orașelor românești de la Marea Unire. Solicit public demisia șefului Jandarmeriei, ca slugă a PSD, care în fiecare zi face de rușine corpul de elită al Jandarmeriei și această armă sfântă a poporului român.

PNL solicită demisia imediată a ministrului Carmen Dan, o altă sluga umilă a tătucului de la Teleorman, care murdărește imaginea acestui minister și îl subordonează politic. Spre cinstea lor, cei de la Ministerul Apărării au refuzat să implice unitatea de elită într-o acțiune reușită, dedicată Unirii și Centenarului, confiscată de discursurile parlamentarilor PSD. Jos mâna voastră murdară hoților de pe Armată și Jandarmerie, din partea unui Guvern care își bate joc de Centenarul Marii Uniri!

Solicit ministrului de Interne răspunsuri urgente referitoare la cine a plătit cheltuielile de deplasare ale Regimentului de Gardă și cine a decis protocolul acestei manifestări confiscat de “ciuma roșie”?", a transmis Roman printr-un comunicat de presă.

 

Comentarii