Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vicepreşedintele PNL Florin Roman le-a spus, duminică, liberalilor reuniţi în Consiliul Naţional, nu se va mai accepta ca doar unii să tragă.

Florin Roman, PNL: "Nu putem accepta la nesfârşit ca doar unii să tragă"

Vicepreşedintele PNL Florin Roman le-a spus, duminică, liberalilor reuniţi în Consiliul Naţional, nu se va mai accepta ca doar unii să tragă, iar restul să trăiască de pe munca lor, ci toţi trebuie să se bată pentru fiecare vot în fiecare colţ al României..

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 11.03.2018 - 14:58

”E o întâlnire politică, democratică, nemilitarizată, cu un Consiliu Naţional unde liderul partidului, cei care stau pe scenă şi în sală nu au nevoie de protecţie, nu trebuie păziţi de jandarmi, nu trebuie păziţi de poliţişti locali. Suntem la o manifestare democratică fără buloane, fără bastoane şi fără dubele lui Dragnea”, a spus Roman, conform News.ro.

El a precizat că este unul dintre cei care cred că PNL poate să bată PSD.

”Sunt unul dintre cei care cred că putem bate PSD dimineaţa, la amiaz şi seara. Noaptea e mai greu, că ei fură noaptea ca hoţii. Valul i-a adus la guvernare, valul îi va sparge. (...) Ne trebuie şi organizare cel puţin ca la PSD, dacă vrem să batem PSD”, a adăugat Florin Roman.

Vicepreşedintele PNL a precizat că evaluarea pe organizaţii nu se va mai face anual, ci trimestrial.

”E timpul ca cei mai buni să concureze între ei şi cei care au performat mai puţin să muncească mai mult şi să obţină rezultate mai bune. Nu putem accepta la nesfârşit că doar unii trebuie să tragă, iar restul să trăiască de pe munca lor. Ne batem pentru fiecare vot în fiecare colţ al României”, a subliniat el.

Florin Roman a spus că liberalii trebuie să muncească zi de zi.

Comentarii

loading...