3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăFlorin Iordache le-a arătat degetul mijlociu reprezentanţilor Opoziţiei

Florin Iordache le-a arătat degetul mijlociu reprezentanţilor Opoziţiei

Social-democratul le-a adus şi un reproş deputaţilor Opoziţiei: „Este josnic să nu apăraţi România, suntem sub presiune pentru că vrem să fim independenţi”.

Discuţia a avut loc după ce plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul de lege pentru aprobarea OUG 90/2018 privind unele măsuri pentru operaţionalizarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în forma Guvernului.

Florin Iordache întrebat de semnele obscene din plen: Vi s-a părut. E un punct de vedere

Deputatul Florin Iordache a evitat să comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele mâini, spunând doar că ….”vi s-a părut. E un punct de vedere”.

“Vi s-a părut. E un punct de vedere. Păi şi bun, cu mâinile ridicate, care e problema? Bun”, a fost reacţia lui Florin Iordache.

Imaginile din plen l-au suprins pe Florin Iordache în momentul în care se întorcea de la pupitru şi a ridicat ambele mâini cu degetele mijlocii în aer.

 

Vicepremierul Stănescu critică gestul obscen al lui Iordache

„Din păcate, cred că a greşit Iordache când a făcut, pentru că nu se face, nu suntem la stadion, suntem totuşi în Parlamentul României şi deputatul Iordache, vicepreşedinte al Camerei, cred că a făcut o mare greşeală”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă