15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăFlorin Cîțu: Socialiștii nu au vrut niciodată să plătească facturile restante! Ticăloșie...

Florin Cîțu: Socialiștii nu au vrut niciodată să plătească facturile restante! Ticăloșie marca PSD!

La începutul anului 2019 restanțele la plata facturilor pentru Start-up Nation erau de 1.4 miliarde lei.
Cu toate acestea, PSD a alocat pentru tot anul 2019 un buget de DOAR 383,6 milioane lei pentru plata facturilor restante în acest program.
Bani alocați doar pe hârtie. Ticăloșie marca PSD. Exact că în cazul pensiilor socialiștii nu au vrut niciodată să plătească facturile restante la Start-up Nation.

Înainte de prima rectificare au luat 100 de milioane de lei de la Start-up Nation și i-au trimis baronilor PSD. Iar la rectficarea bugetară au tăiat de la acest program 232,6 milioane lei pe care i-au tranferat tot baronilor PSD.

În noiembrie 2019 când am preluat guvernarea nu se plătise niciun leu (ZERO LEI) pentru Start-up Nation iar în buget mai erau DOAR 50 de milioane de lei.

La rectificarea bugetară de la sfârșitul lui 2019 am alocat 300 milioane lei care au fost plătiți imediat iar în 2020 deja s-au plătit 310 milioane lei.

Știți bine că nu am susținut această formă a Start-up Nation dar nu este vina celor care au crezut în promistiunea guvernanților socialiști care reprezentatu statul în acel moment. Ei nu trebuie să sufere pentru că PSD istii sunt tepari. De aceea plătim TOATE facturile restante ale acestui program”, spune Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

”Am salvat Start-up Nation de la falimentul la care PSD își condamnase propriul program. Pentru mine lucrurile sunt clare. PSD reprezintă cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra României în ultimii 30 de ani. Trebuie să dispară”, este concluzia titularului portofoliului Finanțelor în Cabinetul Orban.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă