29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăFlorin Cîțu: ”PSD nu se schimbă. Socialiștii sunt criminalii economiei!”

Florin Cîțu: ”PSD nu se schimbă. Socialiștii sunt criminalii economiei!”

Florin Cîțu consideră că socialiștii sunt ”criminalii economiei” naționale, iar singurul obiectiv al PSD este „să omoare sectorul privat”.

”PSD -ul nu se schimbă. Este tot PSD-ul lui Dragnea, Tudose, Dancila , Valcov, Grindeanu care are un singur obiectiv- să omoare sectorul privat. Senatul a respins vineri programul Guvernului de garantare a leasing-ului pentru IMM-uri. Faptele și voturile socialiștilor arată clar cine sunt, criminalii economiei. #RomaniaFaraPSD”, a postat sâmbătă, pe Facebook, Ministrul de Finanțe, exact în perioada în care, la Palatul Parlamentului, social – democrații, întruniți la lucrările Congresului Extraordinar al PSD, vorbesc despre reforma și despre modernizarea partidului.

Senatul, prin votul majorității PSD, a respins vineri ordonanța de urgență a Guvernului prin care este înființat Programul IMM Leasing de echipamente și utilaje. PSD a invocat faptul că programul este damarat târziu și că echipamentele finanțate vor fi importate și nu asigurate din producția internă. Guvernul a anunțat inițial adoptarea ordonanței de urgență privind aprobarea Programului IMM Leasing de echipamente și utilaje în data de 16 iulie, pentru ca ordonanța să fie adoptată din nou în ședința următoare a Guvernului, din 22 iulie.

 

Proiectul de lege pentru respingerea ordonanţei a întrunit 73 de voturi „pentru”, 51 „împotrivă” şi o abţinere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă