Florin Cîţu: PSD ne-a arătat astăzi din nou că nu ştie cum să citească un buget

Premierul Florin Cîţu a declarat că PSD a demonstrat, la dezbaterile generale ale bugetului de stat pe 2021, că nu ştie cum se citeşte un astfel de proiect şi ţipă pentru că au fost lăsaţi fără sursă din buget prin care îşi finanţau toate afacerile ilegale.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

01.03.2021 - 19:17

„Sursele PSD în ceea ce mă priveşte sunt la fel de proaste, ca multe lucruri pe care le face PSD, dar asta este, nu avem ce să facem. Mi-a plăcut că PSD ne-a arătat astăzi din nou că nu ştie cum să citească un buget. Cel mai mult afli despre oameni ce ştiu atunci când îi laşi să vorbească şi PSD astăzi a arătat, lăsându-i să vorbească, că PSD nu ştie ce este în acest buget, chiar nu ştie. Aşa că nu are sens să mai discutăm despre PSD”, a declarat Cîțu.

Premierul a mai adăugat că este primul buget în ultimii 30 de ani de zile care pune în centru investiţiile şi reforma. „Românii trebuie să ştie că PSD ţipă din disperare. A rămas fără sursa din buget prin care îşi finanţa toate afacerile ilegale. Unii dintre ei au fost prinşi şi sunt la puşcărie, alţii urmează. Dar i-am lăsat fără sursa de finanţare şi de aceea ţipă aceşti oameni”, a declarat Cîţu.

Comentarii