Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florica Cherecheş a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale

Deputatul PNL Florica Cherecheş a fost aleasă, duminică, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), cu 692 voturi, faţă de contracandidata sa, deputatul Cristina Trăilă, care a obţinut 485 de voturi.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2017 - 18:08

Congresul Femeilor Liberale se desfăşoară la Palatul Parlamentului. Votul a fost secret, pe buletine, iar 39 de voturi au fost anulate.

După anunţarea rezultatelor, Florica Cherecheş le-a mulţumit colegelor sale pentru încredere.

”Sunt o femeie obişnuită din Oradea, sunt căsătorită, am patru copii şi o viaţă plină de suişuri şi coborâşuri. (...) Mi-am început cariera ca inginer, dar apoi a trebuit să mă tot reinventez”, a spus Florica Cherecheş, în discursul în care şi-a susţinut candidatura în cadrul congresului. Ea a menţionat că, în urmă cu 17 ani, a înfiinţat o societate de microfinanţare care sprijinea femeile să-şi dezvolte o afacere, încurajându-le să aibă mai multă încredere în ele şi să îndrăznească mai mult. ”Mă lupt să dezvoltăm şcolile de meserii de care România are atât de multă nevoie, mă lupt să corelăm oferta educaţională cu cererea de pe piaţa muncii, ca să se poată angaja toţi absolvenţii şi să ne rămână copiii în ţară”, a mai declarat Cherecheş.

”Vă promit că voi fi un exemplu de implicare pentru toate femeile care vor să fie active în politica românească. Vă asigur că vă voi fi lider, nu şef. Voi fi un lider care crede că forţa noastră vine din unitatea noastră”, a conchis Florica Cherecheş.

Comentarii

loading...