12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăFlorian Bichir, alias Padre, candidează în Argeş pe lista PMP

Florian Bichir, alias Padre, candidează în Argeş pe lista PMP

PMP va intra sigur în Parlament, pentru că vine pe filonul naţionalist, abandonat de alte partide, care se înghesuie să pupe mâna oricărui funcţionar de la Bruxelles venit în România, avea să explice reporterului “România liberă,” azi dimineaţă, Cozmin Guşă, un iniţiat al campaniilor electorale.

Primul pe lista pentru Senat în judeţul Argeş, un judeţ în care liberalii au fost mai mereu de mâna a doua, Partidul Mişcarea Populară propune un istoric de calibru: Florian Bichir, alias Padre, pentru cei cunoscuţi.

A publicat în anii 1990 în ziarul “Dreptatea,” “Cotidianul,” “Evenimentul zilei.” pe vremea când ziarele scoteau tiraje de sute de mii de exemplare.

Este invitat permanent la B1Tv.
În urmă cu zece ani a început cariera universitară, după ce a luat cum laudae două titluri de doctor.

Predă la Univesitatea Naţională “Carol 1” studenţilor istoria.

Candidatura sa vine să întărească flancul naţionalist, aproape inexistent, din Parlamentul României, predat parcă la cheie, ambasadelor, avea să-mi explice un distins profesor. 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă