Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiul unui primar PSD, în partidul lui Cioloș

Fiul primarului PSD al oraşului Roşiorii de Vede s-a înscris în Partidul PLUS, al lui Dacian Cioloş

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 30.12.2018 - 17:03

Iulian Cârciumaru, fiul primarului Valerică Cârciumaru, se declară, într-un interviu pentru liberinteleorman.ro, o persoană foarte exigentă cu oamenii din jurul său, atât pe plan profesional, dar şi personal, scrie News.ro.

Întrebat de ce a optat pentru Plus, şi nu pentru  Stânga, unde i-ar fi fost mult mai uşor să se afirme, el a răspuns: "În primul rând, motivaţia mea politică nu are nicio legătură cu niciun fel de afirmare personală. Nu am ambiţii politice, nu urmăresc nicio poziţie politică în interes personal. Tot ce vreau este să dau o mână de ajutor pentru a schimba situaţia dezastruoasă în care se află guvernarea ţării. Pragmatic vorbind, primul pas este să ne organizăm şi în Teleorman pentru a ne prezenta cât mai bine în alegeri, ca o alternativă viabilă la actuala clasă politică. În al doilea rând, dacă “afirmare spre stânga” înseamnă vreun soi de carieră în PSD, sper că întrebarea este doar o glumă. Ştim foarte bine care ar fi “calităţile” necesare pentru afirmarea în PSD-ul de azi. E suficient să te uiţi la modul cum este condus partidul ca să înţelegi cine se afirmă acolo. Slugărnicia şi oportunismul meschin nu mă caracterizează. Dacă “afirmare spre stânga” are o conotaţie generică şi se bazează pe presupunerea că aş avea o înclinaţie de stânga, nu e tocmai corect".

În ceea ce priveşte modul în care a împăcat convingerile familiei, în special pe ale tatălui său, cu lupta  împotriva unei mentalităţi politice învechite şi păguboase, răspunsul lui Iulian Cârciumaru a fost: "Nu le-am împăcat. Convingerile politice sunt aproape imposibil de împăcat". 

În opinia sa, actuala guvernare este "complet ineptă, ruptă de realităţile economice şi sociale, cu măsuri nefundamentate prin studii de impact, cu politicieni cu probleme penale sau analfabeţi funcţional care iniţiază şi schimbă legi, cu nişte glume de miniştri, cu trei guverne într-un an de zile, dintre care unul schimbat prin moţiune de cenzură de propriul partid'.

 

Comentarii

loading...