Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea, despre retragerea din PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj pe Facebook după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care spune că "uneori trebuie să faci un pas în spate ca să îi salvezi pe alţii".

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 03.02.2019 - 18:29

Ea a ataşat postării hashtagurile #adevarulvainvinge #numadaubatuta şi o fotografie care ar descrie, în opinia sa, "ce se întâmplă în aceste zile".

În fotografie apar înşirate beţe de chibrit arse, altele fiind neatinse de foc întrucât un băţ din mijloc, tras în spate, nu mai asigură propagarea focului.

"Uneori trebuie să faci un pas în spate ca să îi salvezi pe alţii", a scris Firea pe reţeaua de socializare.

Duminică, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, a afirmat că Gabriela Firea nu va fi exclusă din PSD, însă dacă vrea să plece din partid, trebuie să îşi dea demisia şi va pierde mandatul.

"Doamna Firea vrea să fie exclusă din partid şi văd că ţine cu tot dinadinsul prin astfel de scrisori, astfel de atacuri la adresa Guvernului, a prim-ministrului, a bugetului, să găsească motive prin care să îi enerveze pe colegii din Comitetul Executiv să o dea afară. Nu o dăm afară! Dacă vrea să plece, îşi pune mandatul pe masă, îşi dă demisia şi pierde mandatul de primar. Altfel, ea are nişte datorii. Bucureştenii au votat-o nu pentru Gabriela Firea în mod special, şi pentru promisiunile pe care le-au făcut şi ceilalţi candidaţi la primăriile de sector. (...) În orice caz, nu o vom exclude din partid pe Gabriela Firea", a declarat Codrin Ştefănescu la Antena 3. 

Comentarii

loading...