21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăPoliticăFirea candidează la Președinție: "Am un procent mai mare ca al domnului...

Firea candidează la Președinție: „Am un procent mai mare ca al domnului Iohannis”

Gabriela Firea a susținut, într-o declarație la un post de televiziune, că are șanse reale să fie aleasă în funcția supremă în stat, argumentând că „am un procent egal sau chiar un pic mai mare ca al domnului președinte Iohannis” în preferințele electoratului.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a criticat-o pe Viorica Dăncilă, care îi va fi, eventual, contracandidată la competiția internă din PSD, în urma căreia va fi desemnat candidatul acestui partid la alegerile pentru Cotroceni. Gabriela Firea a sugerat că Viorica Dăncilă a fost, permanent, în PSD, de partea lui Liviu Dragnea și că n-a existat opoziție reală din partea ei.

„Unii au fost susținuți toată viața de domnul Dragnea și n-au fost aleși în nicio funcție, au fost doar numiți în funcții”, a subliniat Gabriela Firea.

„Am intrat în competiţie, candidat la candidatură, pentru că văd că lucrurile nu merg în direcţia bună şi pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidenţialele, ci şi localele şi parlamentarele. Şi nu am vrut să fiu în situaţia când colegii îmi spuneau că sunt vanitoasă şi menţin procentul de credibilitate din ţară doar petru mine pentru la anul, la locale, şi că nu sunt om de echipă”, a explicat Gabriela Firea la postul România TV.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă