Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea: A vorbi despre Capitală, fără primarul general, este un abuz de putere al domnului Dragnea

Gabriela Firea, i-a cerut luni lui Liviu Dragnea, să recunoască în mod public faptul că a avut o discuţie cu primarii de sector pe tema unei ordonanţe de urgenţă prin care cele şase sectoare ale Bucureştiului să fie transformate în unităţi administrativ-teritoriale independente.

Share

Rl online 0 comentarii

12.11.2018 - 19:46

"A vorbi despre bucureşteni, despre Capitală, fără primarul general, este un abuz de putere al domnului Dragnea", a precizat Firea, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB.

Ea a adăugat că, în cazul în care se iau decizii de acest fel, precum fragmentarea patrimoniului Primăriei Capitalei, bucureştenii ar trebui să fie consultaţi prin referendum.

La sfârşitul săptămânii trecute, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intenţiona să promoveze o ordonanţă de urgenţă prin care cele şase sectoare ale Bucureştiului să fie transformate în unităţi administrativ-teritoriale de sine stătătoare.

"Domnul Dragnea a anunţat, într-o şedinţă cu câţiva domni primari de sectoare, că doreşte să desfiinţeze Bucureştiul (...). Le-a spus că va pregăti în perioada următoare o ordonanţă de urgenţă prin care cele şase sectoare să devină oraşe, să devină unităţi administrativ-teritoriale, ceea ce este anticonstituţional, pentru că în Constituţie scrie foarte clar şi Constituţia nu se modifică prin ordonanţă de urgenţă. (...) Acum câteva zile a spus că este în pregătire textul unei ordonanţe de urgenţă prin care, practic, Primăria Capitalei ori să se desfiinţeze în totalitate, ori să devină o instituţie decorativă, iar cele şase sectoare ale Capitalei să capete statutul de oraş (...), împărţind atât patrimoniul, cât şi bugetul", a spus Firea la România TV.

Citește totul despre:

#bucuresti #dragnea #firea

Comentarii

loading...