Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Firea a fost aleasă, în unanimitate, președinte la PSD București. A fost candidat unic

Gabriela Firea a fost aleasă președinte al organizației PSD București, după ce timp de patru ani fusese președinte interimar al acestei filiale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.12.2019 - 21:35

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost aleasă, luni, în funcția de președinte al organizației PSD București. Gabriela Firea a fost singurul candidat la această funcție și a fost votată în unanimitate, de către cei 177 de delegaţi cu drept de vot care au venit la ședința PSD. 

Votul de luni, 16 decembrie 2019, a avut loc după ce, timp de patru ani, Gabriela Firea condusese organizația PSD București în calitate de președinte interimar.

"Ziua de astăzi și momentul pe care l-am trăit împreună nu ar fi putut avea loc dacă după zece amânări în patru ani actuala conducere a partidului nu ar fi acceptat să organizăm conferința de alegeri la București. Atât eu, cât și colegii mei care ieșiseră din mandat, pentru că termenul era depășit, a trebuit să suportăm umilința de a ni se amâna lună de lună, an de an, organizarea unei conferințe pentru a avea legitimitate", a declarat, luni, Gabriela Firea, dupa ce a fost aleasă în fruntea organizației PSD București.

Comentarii