Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Felix Stroe spune că la CEx trebuie discutată democratizarea puterii de decizie din PSD

Felix Stroe spune că la CEx trebuie discutată democratizarea puterii de decizie din PSD

Felix Stroe, ministrul Transporturilor și liderul organizației județene PSD Constanța, spune că la următoarea întâlnire a liderilor partidului trebuie discutat despre "democratizarea" puterii de decizie din PSD.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 13.01.2018 - 15:51

“Ar fi bine că la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face că actuală guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc că de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni. Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie să aibă și decizia", spune Stroe într-un comunicat de presă dat publicității duminică.

Comentarii