Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Felix Stroe: PSD Constanța își va stabili joi poziția în cadrul partidului

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a anunțat că joi va avea loc o ședință a Biroului Permanent Județean în care se va stabili poziția acestei organizașii în cadrul partidului.

Share

Rl online 0 comentarii

19.09.2018 - 19:18

El a precizat că democrația este esențială pentru PSD, dar că orice luare de poziție trebuie să aibă loc în forurile statutare ale partidului.

”Democrația e o valoare fundamentală pentru PSD, iar în organizația județeană Constanța a PSD sunt promovate toate formele ei de manifestare. Avem un statut al partidului care stabilește cadrul în care functionează democrația internă de partid. În acest mod trebuie dezbătute problemele partidului, atunci când ele apar. Forurile în care trebuie purtate asemenea discuții sunt C.EX.N, respectiv Congresul partidului. Mâine vom avea o ședință a Biroului Permanent Județean în care vom stabili poziția noastră, pe care o voi susține în cadrul ședinței C.EX.N. convocate de președintele partidului. Programul de guvernare al partidului are realizări notabile,au crescut veniturile populației-salarii, pensii, avem creștere economică confirmată statistic intern și extern, de aceea nu cred că este indicat să aducem asemenea discuții în spațiul public. Repet,aceste discuții trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului și numai acolo. Procedând altfel nu facem decât să destabilizăm partidul și să producem confuzie în rândul celor peste cinci sute de mii de membri PSD”, a declarat Felix Stroe.

Comentarii

loading...