0.8 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomePoliticăExplicație SUPRIZĂ din USR pentru eșecul lui Barna la prezidențiale: Ne-a costat...

Explicație SUPRIZĂ din USR pentru eșecul lui Barna la prezidențiale: Ne-a costat povestea asta

“Evident că s-au făcut greşeli (…). Din punctul meu de vedere, chestiunea cu neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greşeală şi ne-a costat un pic”, a afirmat el, conform News.ro, citat de stiripesurse.

“Sunt dezamăgit, evident că sunt dezamăgit, mă aşteptam la un rezultat mult mai bun, mă aşteptam să intre Dan Barna în turul doi, dar lucrul ăsta necesită o analiză foarte atentă şi trebuie să vedem foarte clar care au fost cauzele care au dus la un rezultat şi la o diferenţă atât de mare între candidatul nostru, Dan Barna, şi Viorica Dăncilă”, a declarat Stelian Ion.

El a adăugat că este nevoie de o analiză atentă în partid.

“În perioada următoare nu mi se pare atât de importantă tragerea la răspundere a cuiva anume, ci să identificăm acele cauze, pentru că este clar, oamenii merg foarte mult pe încredere şi înseamnă că noi am pierdut ceva din încrederea celor care ne-au votat la europarlamentare. Trebuie să vedem foarte atent, pentru că urmează alte alegeri foarte-foarte importante, locale şi parlamentare şi până în acel moment noi trebuie să avem temele făcute, să vedem unde am greşit şi să nu mai repetăm greşelile”, a spus el.

Stelian Ion a recunoscut că USR a greşit în campania pentru alegerile prezidenţiale.

“Evident că s-au făcut greşeli (…). Din punctul meu de vedere, chestiunea cu neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greşeală şi ne-a costat un pic. Nu pot să-mi dau seama cât de mult ne-a costat, dar faptul că în momentul acesta foarte important nu am spus că intrăm la guvernare alături de PNL, chiar dacă PNL-ul nu îşi dorea să aibă pe nimeni alături”, a afirmat el.

Deputatul crede că dacă USR nu va face o analiză atentă, formaţiunea riscă să repete greşelile: “Trebuie să facem nişte focus-grupuri, să aflăm ce i-a nemulţumit pe oameni şi de ce au migrat voturi de la noi către competitorii noştri. Dacă nu facem analiza asta, riscăm să repetăm greşelile şi nu am fi pe un drum bun”.
 

   SE INCARCA…

Cele mai citite

Incendiu la groapa de gunoi din Titu. Ard șapte tone de deșeuri!

Pompierii din județul Dâmbovița intervin în prezent la un incendiu care a izbucnit la groapa de gunoi din orașul Titu. Conform informațiilor furnizate de...
00:01:42

VIDEO. UE ajunge la un acord istoric pentru reglementarea inteligenței artificiale

Oficialii UE au ajuns la un acord privind normele care reglementează utilizarea inteligenței artificiale, a declarat vineri, 8 decembrie, șeful industriei UE, Thierry Breton,...

Actorul Ryan O’Neal a murit

Ryan O'Neal, celebru pentru interpretarea sa în „Love Story”, s-a stins la vârsta de 82 de ani, conform declarației făcute vineri de către fiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă