EXCLUSIV Schimbare de macaz la Constanța. Felix Stroe îl susține pe Liviu Dragnea la congresul PSD

Dacă în ianuarie îl susținea pe Mihai Tudose și îl contra pe Liviu Dragnea, acum președintele PSD Constanța, Felix Stroe, anunță că este trup și suflet alături de actuala conducere a partidului.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 18.02.2018 - 14:05

Duminică a avut loc la Constanța o întâlnire a Biroului Permanent Județean al PSD, la care au participat primarii din 70 de unități administrative-teritoriale și reprezentanți ai partidului din acest județ. Pe lângă probleme organizatorice, cum ar fi calendarul pentru 2018, s-a discutat și poziționarea organizației față de actuala conducere centrală a partidului, în perspectiva Congresului extraordinar din martie. “Organizația Constanța sprijină necondiționat conducerea actuală a partidului și pe președintele ales al PSD, Liviu Dragnea”, a declarant Felix Stroe pentru România liberă.

El a precizat că toți cei prezenți la reuniunea de duminică și-au exprimat sprijinul pentru organizarea unui congres extraordinar al partidului. “PSD nu susține desființarea parchetelor sau a instituțiilor statului, activitatea lor trebuie întărite, dare le trebuie să funcționeze în cadru constituțional”, a mai declarant fostul ministru al Transporturilor în Guvernul condus de Mihai Tudose.

Comentarii