Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Europarlamentarul ALDE Renate Weber îi cere demisia lui Darius Vâlcov

Europarlamentarul ALDE Renate Weber i-a cerut luni demisia lui Darius Vâlcov, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim ministrului, după ce acesta a postat pe Facebook fişa medicală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, relatează Agerpres.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.09.2018 - 12:45

„Publicarea de către Darius Vâlcov a fişei medicale a unui om bolnav este un gest mizerabil din punct de vedere moral şi un act ilegal, existând prevederi clare atât la nivel european, cât şi în legislaţia noastră privind protecţia datelor personale. Demisia, demiterea lui Darius Vâlcov sunt gesturi politice obligatorii. Ca şi a celor care i-au permis accesul la un document medical. Dacă vrem 'domnia legii' atunci trebuie să înţelegem că legea este aceeaşi pentru toţi indiferent de simpatii sau antipatii politice. Încălcarea ei se sancţionează”, a afirmat Renate Weber, într-o postare pe Facebook.

Darius Vâlcov a postat pe Facebook fişa medicală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, fişă eliberată în data de 19.06.2006, din care ar rezulta că acesta ar avea probleme psihice.

Comentarii

loading...