Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eugen Tomac: PSD a creat pensii speciale pentru primari, tot ce fac la ora actuală este doar un joc

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că PSD ar trebui să dea dovadă de curaj şi să elimine pensiile speciale, în loc de "un joc ieftin de imagine" lansat de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, privind impozitarea suplimentară a pensiilor mari.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2019 - 14:45

"Faptul că în continuare Teodorovici încearcă să-i mintă pe români că strâng bir de pe pensiile speciale este o mare minciună. PSD a creat pensii speciale pentru parlamentari, PSD a creat pensii speciale pentru primari, tot ce fac la ora actuală este doar un joc ieftin de imagine. Să le elimine, au această libertate de a elimina şi au acest instrument guvernamental prin care le pot elimina, altfel este doar un joc ieftin de imagine toată această dispută publică că vor impozita şi aşa mai departe. PSD le-a creat, dacă le pasă de cei peste 4,5 milioane de cetăţeni ai României care au o pensie mizerabilă, să demonstreze că au curaj să le elimine, altfel rămâne doar o retorică ieftină şi pentru noi este important ca acest subiect să nu fie dus în zona politicii ieftine", a spus Eugen Tomac, în deschiderea şedinţei Consiliului Executiv Naţional al partidului.

Citește totul despre:

#tomac #pmp #lazi

Comentarii