Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eugen Tomac, la „Lincoln Day”

Eugen Tomac a participat vineri seara la ”Lincoln Day”, sărbătorită pe domeniul preşedintelui SUA, Donald Trump, în Florida la reşedinţa Mar-a-Lago, invitat fiind la acest eveniment de Partidul Republican.

Rl online 0 comentarii

24.03.2019 - 11:42

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a discutat la recepţia de “Lincoln Day”, cu Donald Trump Jr., fiul preşedintelui SUA, care i-a spus că a vizitat România şi că i-a plăcut foarte mult în ţara noastră, iar liderul PMP i-a adresat invitația de a reveni la Bucureşti.
”L-am cunoscut la recepţia de <Lincoln Day> şi pe Donald Trump Jr., fiul Preşedintelui Statelor Unite, care mi-a spus că a vizitat România şi că i-a plăcut foarte mult în ţara noastră, iar eu i-am adresat invitația de a reveni la Bucureşti. Facem ce trebuie pentru România și viitorul nostru euro-atlantic. Doar aşa putem face din nou România puternică şi mare”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Citește totul despre:

#lazi #eugentomac

Comentarii

loading...