Elena Udrea

Elena Udrea se plânge că e rău în Costa Rica: "Mâncarea e de 3-4 ori mai scumpă"

Elena Udrea a anunțat că traiul în Costa Rica este unul extrem de scump, mâncarea fiind de 3-4 ori ori mai scumpă ca în ţara noastră, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2018 - 12:47

Elena Udrea, fost ministru și fost consilier al lui Traian Băsescu, a mai declarat, luni seară, că achitarea lui Ludovic Orban îi dă mari speranţe la o decizie similară în cazul ei.

"Pot fi sunată pe whatsapp pentru că aici telefonul costă foarte mult. Aici, lucrurile sunt foarte scumpe, cine îşi imaginează că Costa Rica este o ţară de mâna a treia trebuie să ştie că nu îţi poţi permite în Costa Rica ce-ţi poţi permite în România. Aici este foarte greu să îţi cumperi o casă sau o maşină. Mâncarea în magazine este de 3-4 ori mai scumpă decât în România. Totul este foarte scump, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe", a declarat Elena Udrea, luni seară, la România Tv.

Fostul ministru a reiterat ideea potrivit căreia, având în vedere că se află în primul trimestru de sarcină, are o recomandare medicală de a sta departe de orice i-ar putea cauza stres, acesta fiind motivul pentru care a ales să petreacă timp în Costa Rica.

Referitor la Alina Bica, alături de care a fost fotografiată în Costa Rica, fostul ministru al Turismului a arătat că se întâlneşte cu fosta şefă DIICOT de câte ori are ocazia şi mai discută probleme juridice, legate de dosarele răsunătoare din România. Elena Udrea a precizat că Alina Bica are probleme la coloană şi că urmează un tratament pentru asta.

Comentarii