Elena Udrea: "Omul e incurabil! Speranța e la cei din PSD"

Elena Udrea apostat un atac virulent la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, pe pagina personală de Facebook. Udrea spune că probelma este faptu că Tudose este al doilea prim-ministru al Securității după Grindeanu, pus și dat jos de Dragnea, în doar o jumătate de an.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2018 - 09:28

Fostul ministru Elena Udrea a reacționat după demisia lui Mihai Tudose din funcția de premier. Aceasta susține, într-o postare pe Facebook, că nu este nicio pagubă că Tudose a plecat de la Guvern, problema este că Liviu Dragnea ar fi în stare să pună al treilea premier „tot de pe lista scurtă a Sistemului”. „Omul este incurabil”, notează Udrea, care mai spune că „speranța ca la Palatul Victoria nu va veni o altă slugă a Securității e la cei din PSD”.

A căzut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securității după Sorin Grindeanu, pus și dat jos de Dragnea în doar o jumătate de an.

Că a plecat, nu-i nicio pagubă, nu a folosit cu nimic țării că a fost în funcție. Problema e că Dragnea e în stare să îl pună și pe al treilea, tot de pe lista scurtă a Sistemului. Omul e incurabil! 

Speranța că la Palatul Victoria nu va veni o altă slugă a Securității e la cei din PSD, că de data aceasta îi vor impune lui Dragnea un premier, om de partid.

Votul din CEX, mă face să fiu optimistă. Adică, la vot secret, politicienii au bătut măr Securitatea.
Tudose a luat 60 de voturi împotrivă și DOAR 4 pentru!!!”, scrie Elena Udrea, pe pagina personală de Facebook.

Comentarii