Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ecaterina Andronescu îl contrazice pe Dragnea. Vrea ca în 10 martie să fie ales prezidențiabilul PSD

Partidul Social Democrat trebuie să vină cu o propunere de candidat la Preşedinţie, consideră vicepreşedintele formaţiunii, Ecaterina Andronescu. În totală opoziție cu președintele formațiunii, Liviu Dragnea.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 21.02.2018 - 20:43

Întrebată miercuri, la Parlament, dacă există un prezidenţiabil care va fi desemnat la Congresul PSD din 10 martie, Ecaterina Andronescu a spus: "Nu ştiu dacă desemnat este cea mai bună soluţie, la Congresul din 10 martie, dar oricum cred că trebuie să ne gândim la acest lucru, pentru că eu cred că PSD este un partid serios, care contează în această ţară, în spectrul guvernării şi al administrării ţării şi cred că este corect să vină cu o propunere de candidat pentru Preşedinţie".

Potrivit senatoarei PSD, trebuie desemnată acea persoană care are cele mai multe şanse. "Cred că trebuie să lucrăm ştiinţific, să avem nişte evaluări şi, din sondajele serioase pe care ar trebui să le facem pentru o asemenea desemnare, trebuie să stabilim personalitatea cu cele mai multe şanse", a arătat vicepreşedintele PSD. Totul, după ce Liviu Dragnea anunța clar că la Congresul PSD nu va fi desemnat candidatul la prezidențiale.

Ecaterina Andronescu a precizat că în şedinţa BPN al PSD de miercuri a fost aprobată norma de reprezentare la Congresul social-democraţilor din 10 martie, aceasta urmând să fie transmisă tuturor organizaţiilor judeţene, dar că s-a discutat şi despre schimbările din Statut, care este echipa ce va face aceste propuneri de modificări şi care este echipa ce va coordona organizarea congresului.

De asemenea, întrebată dacă este nevoie să fie reconfirmat Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD, Ecaterina Andronescu a spus: "Eu numai pe dl Dragnea l-am auzit vorbind. Statutul ne stabileşte un mandat de conducere de 4 ani. Dacă domnia sa consideră că este nevoie de reconfirmare, eu nu consider lucrul acesta".

Comentarii

loading...