19.6 C
București
vineri, 26 mai 2023
AcasăPoliticăDupă atacul lui Marcel Ciolacu la adresa lui Clotilde Armand, iese și...

După atacul lui Marcel Ciolacu la adresa lui Clotilde Armand, iese și Nicușor Dan și se laudă cu ce nu are

Deja miroase a început de campanii electorale. De la prima oră a dimineții, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a ieșit pe Facebook cu un set de critici la adresa primarului sectorului 1 din partea USR, Clotilde Armand că nu face mai nimic.

România Liberă a scris:

Țara „arde” și Marcel Ciolacu este preocupat de mizeria din sectorul lui Clotilde Armand

La câteva ore, primarul general al Capitalei din partea USR, Nicușor Dan s-a simțit probabil vizat și a punctat pe Facebook o listă cu urmează să facă:

  • Transformăm cheiul Dâmboviței într-o zonă prietenoasă, atractivă atât pentru turiști, cât și pentru bucureșteni.
  • Ne dorim ca zona „Cheiul Dâmboviței Unirii – Izvor, Splaiul Independenței, Pod Unirii – Pod Izvor” să devină un adevărat spațiu public destinat petrecerii timpului liber, un traseu de promenadă urbană.
  • Astfel, vom transforma Splaiul Independenței dintr-o barieră într-un element de conectivitate cu centrul orașului, legând, printr-un traseu pietonal și de biciclete, Podul Unirii, Centrul Istoric, Calea Victoriei și Parcul Izvor.
  • Vom construi platforme pietonale, așezate în continuarea actualului trotuar, precum și platforme de belvedere în zona Izvor, vom restaura podul pietonal, vom reconfigura pista pentru bicicliști și vom amenaja spații verzi.
  • Pentru acest obiectiv, a cărui valoare totală este de aproape 37 de milioane de lei fără TVA, avem deja aprobați indicatorii tehnico-economici, iar acum ne aflăm în faza de finalizare a proiectului tehnic. După obținerea tuturor avizelor vom putea lansa și licitația pentru execuția lucrărilor.
Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite
00:00:38

VIDEO: Inundații de-a lungul coastei mediteraneene a Spaniei

Ploile torențiale de vineri (26 mai), ca urmare a unei secete prelungite, au transformat străzile orașelor de pe coasta mediteraneană a Spaniei în râuri. Pompierii...

Estul poate salva Vestul (I)

Dacă pe timpul sovietelor, țările din Estul Europei au fost etatizate și comunizate prin dictatul forței Uniunii Sovietice, după căderea Cortinei de fier, euro-atlantiștii...

Avertizare cod galben de furtuni și averse în mare parte din țară. HARTA

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil în cea mai mare parte a ţării, vineri. Avertizarea intră în vigoare la ora...
Ultima oră
Pe aceeași temă