Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

După alegerile anticipate, liberalii vor lua măsuri nepopulare, avertizează Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu (PSD) susține că liberalii solicită alegeri anticipate înainte de luna septembrie pentru a avea șanse să le câștige și pentru ca, imediat după aceea, să adopte câteva măsuri nepopulare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.01.2020 - 21:48

"Cred că adevăratul motiv pentru care liberalii solicită alegeri anticipate înainte de luna septembrie este pentru că ştiu că atunci ar trebui să crească punctul de pensie şi tot atunci ar trebui să crească salariile profesorilor. Nu vor să îşi asume măsuri nepopulare înainte de alegeri şi atunci au găsit acest lucru - că e mai bine să devanseze alegerile ca să poată după să ia adevăratele măsuri de austeritate pe care românii cred că au început să le conştientizeze foarte bine", a susținut, duminică, Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii în guvernul PSD.

Lia Olguța Vasilescu a criticat și ezitarea actualului Guvern în momentul în care se amintește de ideea de mărire a pensiilor:

"Spun că nu sunt bani, deşi efortul bugetare este infim şi ceea ce nu cunosc sau nu vor să spună guvernanţii este că toţi beneficiarii sunt oameni care au lucrat, sunt unii care au lucrat 35 de ani pe salariul minim pe economie".

Comentarii