19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăDumitru Buzatu, șeful PSD Vaslui: Declarațiile Ecaterinei Andronescu nu fac bine partidului

Dumitru Buzatu, șeful PSD Vaslui: Declarațiile Ecaterinei Andronescu nu fac bine partidului

„Doamna Ecaterina Andronescu este un personaj de referinţă în istoria PSD, care a îndeplinit diverse sarcini, care a fost ministru în guvernele PSD şi care a avut o conduită exemplară pentru noi, membrii de partid. Poate acum, după atâţia ani de experienţă ar trebui să evite astfel de declaraţii care servesc opozanţilor şi detractorilor noştri”, a menţionat Dumitru Buzatu.

El a declarat că în această perioadă trebuie să se remarce efectul pozitiv al guvernărilor PSD asupra majorităţii populaţiei şi nu să fie făcute astfel de declaraţii care fac rău partidului.

„Atuurile PSD sunt că a reuşit să creeze stabilitate economică şi socială şi că are o permanentă preocupare pentru ca oamenii să-şi găsească de lucru pe piaţa muncii din România. De aceea, nu există niciun temei – şi sper ca lucrurile pe care să le spun să ajungă şi la doamna Ecaterina Andronescu – ca dumneaei să-i denigreze pe cei care muncesc. Nu e normal să critici un guvern doar pentru faptul că tu nu faci parte din acel guvern. Eu sper ca doamna Andronescu, al cărei prestigiu ca profesionist şi om politic e de necontestat, să revină asupra acestor analize şi nu mă îndoiesc că are capacitatea de a recunoaşte când greşeşte”, a mai spus liderul PSD Vaslui.

Senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu a solicitat, marţi, liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate „pentru binele României şi al PSD”, precizând că partidul trebuie să vină în cel mai scurt timp „cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti”.

„Este momentul să ne trezim şi să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredinţat-o poporul: să guvernăm ţara. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi, cei din PSD, trebuie să facem urgent două lucruri: 1. Să venim în cel mai scurt timp cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti şi să guvernăm ţara, iar partidul are suficienţi specialişti pentru un asemenea guvern. 2. Pentru binele României şi pentru binele PSD, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le ştim cu toţii şi nu le voi expune acum. Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru”, a afirmat Andronescu, marţi, într-o postare pe Facebook.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă