21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăDrulă îl ironizează pe Iohannis: După o lună și-a dat seama că...

Drulă îl ironizează pe Iohannis: După o lună și-a dat seama că Bode a furat

„ După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis, șeful României Educate, că Bode a furat și nu e chiar în regulă treaba asta și dă semnal la partid să facă ceva”, afirmă liderul USR, Cătălin Drulă, după declarațiile șefului statului.

„După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis, șeful României Educate, că Bode a furat și nu e chiar în regulă treaba asta și dă semnal la partid să facă ceva. Dar nu acum, la rotativa din mai. Între timp, hoțul de la Interne reprezintă România în continuare în fața partenerilor europeni și negociază aderarea la Schengen”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Liderul USR afirmă că „ăsta e ritmul de schimbare pe care îl preferă Iohannis”.

„De asta de opt ani cu Iohannis președinte, nu s-a schimbat aproape nimic în țara asta și nici nu se va schimba câtă vreme este președinte. Dar scăpăm de el anul viitor și avem o șansă”, încheie Drulă, potrivit jurnalul.ro.

Drulă crede că Iohannis și-a dat seama târziu că de fapt Bode ar fi furat, președintele așteptând o decizie până la rocada guvernamentală

Președintele Klaus Iohannis a spus joi că se așteaptă ca până la rocada guvernamentală să se ia o decizie în cazul acuzațiilor de plagiat la adresa ministrului de Interne Lucian Bode. „Am încredere că în PNL și domnul Bode personal vor analiza aceste chestiuni și impactul politic”, a spus Iohannis.

„Din câte am înțeles din spațiul public nu chiar așa a spus comisia, dar este adevărat că acolo sunt probleme. Aceste probleme trebuie luate, după părerea mea, foarte în serios, și eu am încredere că în PNL și domnul Bode personal vor analiza aceste chestiuni și impactul politic”, a declarat șeful statului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă