9.1 C
București
marți, 28 martie 2023
AcasăPoliticăDrulă îl ironizează pe Iohannis: După o lună și-a dat seama că...

Drulă îl ironizează pe Iohannis: După o lună și-a dat seama că Bode a furat

„ După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis, șeful României Educate, că Bode a furat și nu e chiar în regulă treaba asta și dă semnal la partid să facă ceva”, afirmă liderul USR, Cătălin Drulă, după declarațiile șefului statului.

„După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis, șeful României Educate, că Bode a furat și nu e chiar în regulă treaba asta și dă semnal la partid să facă ceva. Dar nu acum, la rotativa din mai. Între timp, hoțul de la Interne reprezintă România în continuare în fața partenerilor europeni și negociază aderarea la Schengen”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Liderul USR afirmă că „ăsta e ritmul de schimbare pe care îl preferă Iohannis”.

„De asta de opt ani cu Iohannis președinte, nu s-a schimbat aproape nimic în țara asta și nici nu se va schimba câtă vreme este președinte. Dar scăpăm de el anul viitor și avem o șansă”, încheie Drulă, potrivit jurnalul.ro.

Drulă crede că Iohannis și-a dat seama târziu că de fapt Bode ar fi furat, președintele așteptând o decizie până la rocada guvernamentală

Președintele Klaus Iohannis a spus joi că se așteaptă ca până la rocada guvernamentală să se ia o decizie în cazul acuzațiilor de plagiat la adresa ministrului de Interne Lucian Bode. „Am încredere că în PNL și domnul Bode personal vor analiza aceste chestiuni și impactul politic”, a spus Iohannis.

„Din câte am înțeles din spațiul public nu chiar așa a spus comisia, dar este adevărat că acolo sunt probleme. Aceste probleme trebuie luate, după părerea mea, foarte în serios, și eu am încredere că în PNL și domnul Bode personal vor analiza aceste chestiuni și impactul politic”, a declarat șeful statului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

105 ani de la Unirea Basarabiei cu Regatul României. Chișinău: Basarabia a Înviat! București: Adevărat a Înviat!

O desfășurare impresionantă de forțe, oameni și manifestări culturale, politice și istorice a avut loc la Chișinău și în alte localități din Republica Moldova,...

Parlamentul Ungariei a votat legea ce permite aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul Ungariei, dominat de formaţiunea premierului naţionalist Viktor Orban, a aprobat luni proiectul de lege care permite aderarea Finlandei la NATO odată ce aplicaţia...
00:00:54

Comandourile israeliene protestează împotriva revizuirii sistemului judiciar

H. și tovarășii săi de la Navy SEAL și alte unități de comando din Israel s-au pregătit luna aceasta și și-au dus protestul împotriva...
Ultima oră
Pe aceeași temă