Dragoș Tudorache: Intrarea României în Schengen trebuie să fie o prioritate pentru viitorul Guvern

Europarlamentarul Dragoş Tudorache (USR PLUS) consideră că intrarea României în Spaţiul Schengen trebuie să reprezinte o prioritate pentru viitorul Guvern, de după alegerile parlamentare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

30.11.2020 - 17:04

Europarlamentarul Dragoş Tudorache (USR PLUS) a explicat, luni, că intrarea României în Spaţiul Schengen trebuie să reprezinte o prioritate pentru viitorul Guvern, de după alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

"Suntem şi nu suntem parte a Europei unite atât timp cât nu vom fi 100% parte a tuturor organismelor, instituţiilor şi programelor europene. Trebuie să devină o chestiune de ambiţie naţională, de efort comun, de parteneriat european ca România să îşi ocupe locul de drept în noua construcţie europeană. Noul guvern care va prelua puterea politică în România după 6 decembrie trebuie să aibă o listă clară de priorităţi pentru anii care urmează. Pe această listă, pe un loc prioritar trebuie să fie intrarea în Spaţiul Schengen", a subliniat europarlamentarul Dragoș Tudorache într-o postare pe Facebook.

Comentarii