12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragomir: "Năstase a trecut de partea statului paralel"

Dragomir: “Năstase a trecut de partea statului paralel”

“Romania vesnic surprinzatoare.

De ceva timp circula informatii cu privire la o mare si subterana alianta (Adrian Nastase – Ioan Rus – Gabriel Oprea – grupul de la Cluj – grupul Coldea din Padure si altii).

Se strang randurile. Isi dau seama ca dezvaluirile nu se vo opri si vor arunca in aer mizeria de stat pe care au creat-o.

Nu credeam insa ca Adrian Nastase se va alatura gruparii de salvare a statului paralel.

Acum incep sa cred.

Pacat.

Asa este in politica: faci compromisuri inclusiv cu cei ce au dus biletelele la judecatori sa te bage la puscarie.

De aceea #romania30 e altfel. La noi nu exista compromisuri si nici negociere cu cei ce i-au abuzat pe romani si au arestat tara”, scrie Daniel Dragomir pe Facebook.

Participant la reuniunea Forumului Crans Montana de la Bruxeles, fostul prim ministru, Adrian Năstase, a facut pe blogul sau o scurtă descriere a evnimentelor  la care a participat. Dintre participanții din România iese în evidență generalul Florian Coldea, fostul prim adjunct al directorului SRI, a cărui prestație a fost foarte apreciată de Adrian Năstase.

„Din Romania, la acest panel, au vorbit Tudor Buzatu, secretar de stat si Florian Coldea, fostul director adjunct al SRI. Ca sa fiu obiectiv, prezentarea lui Florian Coldea, in engleza, pe tema aspectelor de securitate in zona Balcanilor de Vest, a fost judicioasa si convingatoare.” a scris fostul prim ministru pe blogul său.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă