14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăDragomir: Herr Klemm, de ce i-a dat Ambasada SUA zeci de mii...

Dragomir: Herr Klemm, de ce i-a dat Ambasada SUA zeci de mii de dolari lui Alex Costache?

Herr Klemm, de ce i-a dat Ambasada SUA zeci de mii de dolari lui Alex Costache, omul lui Coldea si Dumbrava? Ca sa il injure pe Presedintele Trump?

Alex Costache alias Alin Ionescu de la G4Media alias sergentul lui Dumbrava.

Propaganda lor.

O mana de sorosisti securisti, folositi de Dumbrava si statul paralel, il ataca la ordin pe Presedintele Trump.

Acest asa-zis jurnalist este angajat TVR din bani publici. Scrie pe Facebook numai ce i se dicteaza si la G4Media sub alias.

Doamna Doina Gradea PDG al TVR, Parlamentul Romaniei, Comisia de Control SRI, chiar si SRI tac.

Solicit de urgenta demiterea “jurnalistului” din cadrul TVR!
Oameni au murit la TVR in 1989 ca sa apere Televiziunea Romana de oameni ca Alex Costache!

Ambasada SUA tace. Dar ii invita tot timpul Herr Klemm peste tot si pe Alex Costache si pe a sa nevasta (tot angajata a TVR).

Tovarasul gradul Alex Costache a papat banii contribuabilului american prin o serie de destinatii exotice: New Orleans, New York si putin DC.

Inspector General si Congresul ce parere credeti ca vor avea cand vor vedea cum se lafaia ambasada cu banii alaturi de oamenii lui Coldea si Dumbrava?
De ce? Pentru training. Si pentru “rezultate deosebite” in atacarea lui Dan Voiculescu. Pe 8 august 2014 Dan Voiculescu a fost condamnat. In septembrie 2014 echipa de atac media a lui Coldea si a lui Dumbrava a plecat in SUA. Pe banii contribuabilului american. Premiu.

Avantajul SUA fata de Romania este ca probele exista, nu le pot sterge si nici prelucra! Si mai avem si o noua administratie republicana care o sa va ceara banii inapoi!

PS. Pana sa ii vii tu (cine esti tu?) de “hac” cum spui lui “Strump”, poate dai zecile de mii de dolari inapoi. Si o sa le dai! Mark my words!

 

Articol apărut pe romania30.ro

 

Cele mai citite

România ajută Republica Moldova să intre în UE dar Ciolacu are o propunere directă. “Avem o variantă și mai scurtă de a fi în...

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu, a declarat că populația Republicii Moldova dorește să trăiască într-un stat care să-i ofere prosperitate și siguranță,...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Prețului RCA-ului, plafonat. Transportatorii acuză că este o păcăleală

Prețurile RCA ar putea rămâne plafonate până la 30 iunie 2024. Este propunerea Ministerului de Finanțe, care a pus aseară în dezbatere publică un proiect de hotărâre...
Ultima oră
Pe aceeași temă