Foto Arhiva

Dragnea vine cu explicații: Oamenii nu sunt interesati care e mai vocal, care injura mai mult

Preşedintele PSD vine cu explicaţii, după ce în presă au apărut unele declaraţii controversate pe care acesta le-a făcut în primul Birou Permanent Naţional, după congresul social-democraţilor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.03.2018 - 13:34

Liviu Dragnea susţine că a discutat cu noii şefi ai partidului, dar nu s-au stabilit încă responsabilităţi pentru fiecare vicepreşedinte în parte. De cealaltă parte, Dragnea a vorbit şi despre avertismentul pe care l-ar fi lansat către aceştia în cadrul BPN.

"Am avut o primă întâlnire informală cu cei alesi la congres, am discutat despre asumarea de responsabilitati, despre indeplinirea obiectivelor sustinute la congres, despre dorinta mea ca aceasta noua echipa de cond sa funct intr-adevar ca o echipa. Le-am spus ca valoarea fiearuia va fi legata de modul cum vor relationa cu colegii din regiunile care i-au ales. Am discutat despre un mod de comunicare coerent si eficient. Cam astea au fost, in principal, primele subiecte. Mi-a facut o impresie buna intalnirea, sunt foarte doritori sa se implice. Sper sa fie o echipa sudata, pentru ca partidul, guvernul are nevoie de asa ceva.",

Întrebat dacă s-au stabilit anumite responsabilităţi pentru fiecare funcţie în parte, şeful PSD a spus că acest lucru va fi stabilit în curând.

"Nu, urmeaza. O sa fie o discutam cu fiecare dintre ei, apoi cu ei in ansamblu si o sa stabilim pentru fiecare in parte un pachet de responsabilitati, dar asta nu inseamna ca vor fi exclusive. Vor avea implicare in chestiuni specifice.", a adăugat Dragnea.

Cât despre avertismentul făcut în cadrul BPN: "Nu, nici vorba. Nu e vorba de avertizare, e vorba de acest spirit de echipa si le-am amintit ce a insemnat anul 2016, cand tot partidul a functionat ca o echipa. Proiectele personale pot fi scoase in evidenta intr-o echipa si sunt convins ca toti au inteles. Le-am spus ca vreau ca ei sa comunice cat mai mult, numai ca sa comunice structural si despre ce vor oamenii de la noi. Oamenii nu sunt interesati care e mai vocal, care injura mai mult.", a declarat Liviu Dragnea.

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validată la Congresul din 10 martie, s-a reunit luni în primul Birou Permanent Naţional, în prezenţa preşedintelui Liviu Dragnea, a preşedintelui executiv Viorica Dăncilă şi a secretarului general al PSD, Marian Neacşu.

Comentarii