Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea: Transmit tuturor românilor gândurile mele calde

Liderul PSD, preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea transmite românilor gândurile sale calde şi urează la multi ani marinarilor şi navigatorilor români în ziua în care prăznuim “Adormirea Maicii Domnului” şi serbăm Ziua Marinei Române.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.08.2018 - 10:40

"Transmit tuturor românilor gândurile mele calde, în această zi de mare sărbătoare, în care prăznuim “Adormirea Maicii Domnului” şi serbăm Ziua Marinei Române. Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc, precum şi pe toţi cei care activează în porturile noastre. Prin devotament şi profesionalism fac, zi de zi, cinste României. Îndemânarea şi curajul de care dau dovadă le aduc respectul şi preţuirea noastră!", a scris Dragnea pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că responsabilitatea şi loialitatea demonstrate de cei care şi-au dedicat viaţa acestei profesii în cadrul misiunilor internaţionale şi exerciţiilor desfăşurate împreună cu partenerii din cadrul Alianţei Nord Atlantic arată că România este un aliat de nădejde care contribuie substanţial la asigurarea securităţii colective.

"Sfânta Fecioara Maria să vă însoţească şi să vă ocrotească mereu! La mulţi ani marinarilor şi navigatorilor români!", este formula cu care îşi încheie mesajul liderul PSD.

Comentarii

loading...