19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăDragnea şi-a „aniversat” trei ani în vârful PSD

Dragnea şi-a „aniversat” trei ani în vârful PSD

Liviu Dragnea şi-a început ziua de joi la Camera Deputaţilor, printr-o discuţie cu o delegaţie parlamentară sud-coreeană. Liderul PSD le-a oferit oficialilor străini un tur prin biroul său, urmat de o vizită în plenul Camerei Deputaţilor.

Dragnea s-a întâlnit apoi în biroul său cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi cu vicepremierul Paul Stănescu, printre temele discutate de cei trei fiind Codul Finanţelor Publice Locale. Stănescu şi Dragnea au rămas la discuţii în Parlament până în jurul orei 19.30 şi cei doi au plecat împreună, acompaniaţi de fostul ministru Sevil Shhaideh.

Liderul PSD le-a transmis jurnaliştilor, prin consilierii săi, încă de joi dimineaţă, că nu o să facă declaraţii de presă pe parcursul zilei.

Contactaţi de Mediafax, lideri judeţeni PSD au apreciat că sub mandatul lui Dragnea s-a schimbat „moda numirii miniştrilor” şi că liderul social-democrat ar trebui să-şi reia turneele prin filiale cu care şi-a obişnuit partidul.

„Partidul a avut o evoluţie pozitivă în anii aceştia, a câştigat alegerile parlamentare, ceea ce a dat ocazia constituirii unei alianţe de guvernare şi de aici implementarea unui program politic”, a declarat pentru Mediafax, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

El a adăugat că Dragnea a schimbat „moda numirii miniştrilor”.

„Dacă exista o modă a numirii miniştrilor, atunci când se forma Guvernul, dintr-un cerc relativ restrâns de persoane la nivelul partidului, acum s-a trecut la un fel de reprezentare teritorială, care nu putem spune că întotdeauna a dat cele mai bune rezultate, dar oricum a dat satisfacţie organizaţiilor care lucrează foarte mult, care obţin scoruri foarte mari şi le-a dat posibilitatea acestora să analizeze critic activitatea celui nominalizat şi să-l schimbe dacă este nevoie. A fost un progres considerabil”, a spus Buzatu.

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a declarat, pentru Mediafax, că Dragnea are meritul câştigării alegerilor, dar că şi-a abandonat obiceiul de a vizita filialele.

„Dl preşedinte conduce PSD într-o direcţie bună. Mandatul său poate să fie caracterizat prin bătăliile electorale cu victorii. Este, în principal, meritul lui Dragnea”, a spus Zetea.

Vicepreşedintele PSD i-a recomandat lui Dragnea să-şi facă timp şi pentru clasicele sale turnee prin filiale.

„Sunt foarte multe lucruri care merită îmbunătăţite. Membrii PSD aşteaptă reluarea turneelor prin ţară pe care preşedintele nu le mai face de ceva vreme. Sigur, programul este încărcat, dar acesta este stilul cu care el a obişnuit PSD. Ar trebui să-şi facă mai mult timp să se ducă prin judeţe”, a spus Zetea, pentru Mediafax.

Preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, a declarat că partidul ar trebui să fie mai unit.

Cele mai citite

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă