7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea s-a întâlnit cu lideri locali ai PSD pentru strategia de campanie

Dragnea s-a întâlnit cu lideri locali ai PSD pentru strategia de campanie

“Este o şedinţă de lucru, nu este prima, a mai fost cu responsabilii din teritoriu. Astăzi din nou o şedinţă cu trei regiuni, vom munci cu fiecare judeţ până după-amiază târziu când vom avea şi o conferinţă de presă. Acum avem întâlnire cu responsabilii din regiunile N-E, S-E şi Sud Muntenia”, a precizat, înaintea şedinţei, Mircea Drăghici, coordonatorul campaniei electorale a Partidului Social Democrat.

Întrebat în legătură cu organizarea de mitinguri în marile oraşe, Drăghici a spus că nu este o decizie luată în acest sens.

“Fiecare judeţ va decide ce are de făcut şi să ne amintim că încă nu suntem în campanie electorală. (…) Astăzi vom lucra strict pe ceea ce înseamnă activul de partid şi misiunea fiecăruia în parte”, a adăugat Drăghici.

Referitor la strategia în cazul declanşării referendumului pe justiţie, el a susţinut că din teritoriu există semnale că ar fi bine ca PSD să nu se implice.

“Din teritoriu toată lumea ne-a spus că ar fi bine să lăsăm cetăţeanul să gândească liber, după propria conştiinţă. Acesta este suflul care vine din teritoriu şi noi întotdeauna îi ascultăm pe cei din teritoriu”, a precizat Mircea Drăghici.

Social-democratul a adăugat că, în cazul unui referendum simultan cu alegerile europarlamentare, legea nu permite decât secţii de votare diferite.

“Aduceţi-vă aminte că atunci când a fost organizat un referendum în paralel cu orice scrutin electoral au fost secţii de votare diferite”, a mai spus Drăghici.

Întâlnirea social-democraţilor are loc la Palatul Parlamentului.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă