Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea: "Restructurarea Guvernului se dezbate în interiorul Coaliției și mai apoi în Parlament"

Premierul Mihai Tudose a declarat la ieșirea de la ședința CEX PSD că vrea o restructurare a Executivului pe care îl conduce. Șeful său, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că o astfel de inițiativă trebuie dezbătută în interiorul coaliției PSD-ALDE și în Parlament.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2018 - 20:14

Liviu Dragnea lansează un avertisment voalat pentru Mihai Tudose, pe fondul discuțiilor despre restructuarea Guvernului, cerută de premier. Președintele PSD atrage atenția că este nevoie de un vot în Parlament pentru o asemenea mișcare, ceea ce ar fi un test dificil pentru Tudose.

„Eu sunt de acord cu ce am spus eu. Am vorbit de câteva luni de zile de faptul că în luna ianuarie va trebui făcută o analiză a modului cum funcționează fluxul deciziei în interiorul ministerelor care generează întârizeri în ceea ce privește avizarea și care sunt măsurile ca 2018 să fie mai bun ca 2017. Ceea ce s-a discutat astăzi este că de fapt vom face o discuție poate la CEx-ul următor. Trebuie să discutăm și cu partenerii de la ALDE, pentru că o restructurare a guvernului necesită un vot în Parlament”, a declarat Dragnea.

 Întrebat dacă s-a discutat în ședința PSD de azi despre o evaluare a miniștrilor, Dragnea, a răspuns: „Pentru o analiză a miniștrilor e o nevoie de o perioadă mai lungă”.

"Din partea mea nu e niciun fel de tensiune cu Noculae Bădălău şi Mihai Tudose"

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat imediat după şedinţa CEX a social-demcoraţilor. Dragnea rupe tăcerea şi vorbeşte despre tensiunilor cu premierul Mihai Tudose, dar şi cu numărul doi din PSD, Niculae Bădălău. Mai mult, Dragnea a vorbit şi despre oamenii din Guvern care sunt vizaţi de remaniere.

"Din partea mea nu e niciun fel de tensiune cu Noculae Bădălău şi Mihai Tudose. M-am uitat un pic pe scrisoare, dar nu vorbea toată luea şi nu am putut citit atent. E un docment bun care va fi prodpus spre adoptare în CEX la finalul lunii. Ca să vedem cu funcţionm în 2018. Vor mai fi şi alte propuneri.

PSD e partidul cu cele mai multe şedinţe de CEX. O să spun la CEX de la Iaşi totul. Vor fi şedinţe de Brou Permanent săptămânale. Trebuie să analizăm foarte serios ce s-a spus cum că unii miniştrii sunt necunoscuţi şi că nu ar fi trebuit să ajungă acolo", a mai spus Dragnea.

 

Comentarii