30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea: "Restructurarea Guvernului se dezbate în interiorul Coaliției și mai apoi în...

Dragnea: “Restructurarea Guvernului se dezbate în interiorul Coaliției și mai apoi în Parlament”

Liviu Dragnea lansează un avertisment voalat pentru Mihai Tudose, pe fondul discuțiilor despre restructuarea Guvernului, cerută de premier. Președintele PSD atrage atenția că este nevoie de un vot în Parlament pentru o asemenea mișcare, ceea ce ar fi un test dificil pentru Tudose.

„Eu sunt de acord cu ce am spus eu. Am vorbit de câteva luni de zile de faptul că în luna ianuarie va trebui făcută o analiză a modului cum funcționează fluxul deciziei în interiorul ministerelor care generează întârizeri în ceea ce privește avizarea și care sunt măsurile ca 2018 să fie mai bun ca 2017. Ceea ce s-a discutat astăzi este că de fapt vom face o discuție poate la CEx-ul următor. Trebuie să discutăm și cu partenerii de la ALDE, pentru că o restructurare a guvernului necesită un vot în Parlament”, a declarat Dragnea.

 Întrebat dacă s-a discutat în ședința PSD de azi despre o evaluare a miniștrilor, Dragnea, a răspuns: „Pentru o analiză a miniștrilor e o nevoie de o perioadă mai lungă”.

“Din partea mea nu e niciun fel de tensiune cu Noculae Bădălău şi Mihai Tudose”

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat imediat după şedinţa CEX a social-demcoraţilor. Dragnea rupe tăcerea şi vorbeşte despre tensiunilor cu premierul Mihai Tudose, dar şi cu numărul doi din PSD, Niculae Bădălău. Mai mult, Dragnea a vorbit şi despre oamenii din Guvern care sunt vizaţi de remaniere.

“Din partea mea nu e niciun fel de tensiune cu Noculae Bădălău şi Mihai Tudose. M-am uitat un pic pe scrisoare, dar nu vorbea toată luea şi nu am putut citit atent. E un docment bun care va fi prodpus spre adoptare în CEX la finalul lunii. Ca să vedem cu funcţionm în 2018. Vor mai fi şi alte propuneri.

PSD e partidul cu cele mai multe şedinţe de CEX. O să spun la CEX de la Iaşi totul. Vor fi şedinţe de Brou Permanent săptămânale. Trebuie să analizăm foarte serios ce s-a spus cum că unii miniştrii sunt necunoscuţi şi că nu ar fi trebuit să ajungă acolo”, a mai spus Dragnea.

 

Cele mai citite

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...
Ultima oră
Pe aceeași temă