7.8 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomePoliticăDragnea: Remanierile guvernamentale nu se fac la televizor sau în cafenea. Nu...

Dragnea: Remanierile guvernamentale nu se fac la televizor sau în cafenea. Nu am discutat aşa ceva

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a îndemnat, în acest context, pe secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, să facă remanieri ”în guvernul dumnealui”.

”Remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi de-ai noştri la televizor sau prin cafenea. Nu s-a discutat despre nicio remaniere guvernamentală, nici cu cu d-na prim ministru, nici eu cu dl. Tăriceanu, nici dl Tăriceanu cu d-na prim ministru, nici în partid n-am discutat din câte am auzit nici în ALDE. Deci ăsta e un fake news. L-am văzut pe dl Codrin Ştefănescu care spunea că sigur va fi o remaniere guvernamentală. Poate în guvernul dumnealui, dar în guvernul ăsta nu”, a declarat Liviu Dragnea după şedinţa BPN al PSD.

El a mai spus că nu miniştrii sunt vizaţi de evaluare, ci îndeplinirea programului de guvernare.

”Nu facem evaluarea guvernului, nu facem evaluarea miniştrilor, facem evaluarea îndeplinirii programului de guvernare. Premierul o face în permanenţă. Rămâne ca în coaliţie să decidem când facem o primă discuţie despre acest lucru”, a precizat Dragnea.

De asemenea, preşedintele PSD a anunţat că s-a stabilit ca vicepreşedinţii partidului să prezinte periodic o informare despre proiectele regionale pe care le au.

”S-a stabilit cu vicepreşedinţii care au prezentat o minimă informare cu privire la ceea ce au făcut în săptămâna precedentă în regiunea respectivă şi vor transmite periodic proiectele atât politice cât şi publice care sunt solicitate din regiunea respectivă urmând ca dna prim ministru să stabilească care este procedura şi maniera în care proiectele care in de guvern să fie rezolvate”, a arătat preşedintele Camerei.

Nu în ultimul rând, BPN al PSD l-a desemnat pe Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei Vaslui a partidului, ca reprezentant al social-democraţilor pentru relaţia cu Republica Moldova.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Schimbare la vârful Armatei. Generalul Gheorghiță Vlad va fi noul șef al Marelui Stat Major

Generalul-locotenent Gheorghiță Vlad a fost numit în funcția de şef al Statului Major al Apărării. Klaus Iohannis a semnat decretul de numire. Numirea lui...

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, la Avdiivka

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, anunță ucrainenii. Aceștia spun că rușii încearcă să ocupe orașul Avdiivka și avansează din toate părțile, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă