Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea (Foto: Arhivă)

Dragnea: Puteam plăti un preț ca să nu intru în închisoare. Prețul era România

Fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că el ar fi putut "plăti un preț" în schimbul căruia să nu fie trimis în închisoare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

30.01.2020 - 16:29

„Cu toate că în presă s-a spus că eu încerc să ies cu orice preţ din închisoare, nu este aşa. Puteam plăti un preţ, dar nu am vrut, am vrut să am parte de un proces echitabil. Am crezut şi încă mai cred că un om nu poate fi condamnat decât de o instanţă constituită conform legii. Nu se poate vorbi de un proces echitabil sau de o hotărâre corectă, când este vorba de o decizie a unei instanţe nelegal constituite”, a declarat, joi, Liviu Dragnea, înainte să intre în sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ).

Ulterior, la ieșirea din sediul ICCJ, întrebat de jurnaliști la ce preț a făcut referire, Liviu Dragnea a răspuns: "Prețul era România".

Magistrații ICCJ au luat în discuție, joi, contestaţia la executare depusă de Liviu Dragnea împotriva sentinței din dosarul angajărilor fictive. Contestația fusese depusă la începutul lunii ianuarie 2020, iar judecătorii au fixat primul termen pe 30 ianuarie 2020.

Comentarii

loading...