Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Dragnea: Premierul Dăncilă l-a anunțat pe preşedintele Iohannis că merge în Israel

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că premierul Dăncilă îl anunțase pe președintele Iohannis că va merge în vizită în Israel.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2018 - 08:25

Liviu Dragnea a declarat, joi seară, la postul Antena 3, că șeful statului aflase chiar de la premierul Dăncilă că aceasta pleacă în vizită în Israel.

”Domnul preşedinte Iohannis a ştiut că dna prim-ministru merge în Israel, nu a aflat din presă. Deci a început să spună multe neadevăruri. (A ştiut - n.r.)de la dna prim-ministru. Mie mi-a spus dna prim-ministru astăzi (joi - n.r.) că l-a informat pe preşedintele României că merge în Israel”, a declarat la Antena 3 preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

El a mai spus că anunţul său privitor la mutarea ambasadei României la Ierusalim se referea doar la intenţie.

”Eu nu am spus niciodată că eu sau Guvernul a decis şi că ambasada s-a şi mutat. Eu m-aş fi aşteptat de la preşedintele republicii, aşa cum am auzit că-şi spune începând de astăzi, să se uite întâi pe memorandumul aprobat de Guvern. Acolo se vorbeşte într-adevăr de intenţia de a se muta ambasada, intenţie pe care eu o sprijin fără echivoc şi fără ezitare, dar după o consultare serioasă cu toate instituţiile din România care au competenţe în domeniu şi cu Preşedinţia. Binenţeles că preşedintele nu a vrut să vadă memorandumul şi a şi ieşit cu o declaraţie foarte violentă împotriva acestei intenţii. Am auzit tot felul de consideraţii, tot felul de alegaţii despre politica externă”, a declarat la Antena 3 preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Comentarii

loading...